esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

II.Glass of Comedy

2019. március 20. 09:15 - Esszlessz

Avagy a pult másik oldalán

Korábban megígértem, hogy ha részt veszek a Glass of Comedyn, akkor beszámolok róla.

Hétvégén, egy jó kis programon vettünk részt. Most nem, mint vendég, hanem kiállító, de ez nem zavart abban, hogy a fergeteges hangulatot élvezzük.

Megint egy jó kis családias kötetlen kóstolóest volt. A nevettetésünkről a Hírös Gasztro színház gondoskodott. Csak az előadás kezdetén vettük észre, hogy színészeik a vendégek közé vegyülve kóstoltak, így gyűjtve infókat az előadáshoz. 

20190316_171814.jpg

Az est kezdetén egy kötetlen sétálós, beszélgetős, felfedezős, ismerkedős kóstoló volt. Jó volt látni, hogy rég nem látott barátok ide szervezték a találkozót, hiszen a borok oldott hangulatot teremtenek.  Felfedezték a Dávid Borház, a Hauzer Bormanufaktúra, a Fehérváry Szőlőbirtok, a Vabrik Pince, és a Twickel Szőlőbirtok borait.                                                                                                                   

Kóstolás közben pedig belecsöppentek egy rögtönzéssel teli comedybe. Tetszett, hogy a közönséget milyen jól bevonták az előadásba; kis játékkal és a szituációk alapjainak megbeszélésével. A végén vicces jelenetek és sok nevetés várt ránk.

20190316_203303_1.jpg

Még mi kiállítók is jókat nevettünk és a szünetben nem csak a borokról, hanem az előadásról is beszélgettünk. Igazán jó hangulat volt!

Képeket megtaláljátok a Cult in Glass facebook oldalán, mi csak pár ízelítőt közlünk.

 

Továbbra is kóstoljatok, élvezzétek a tavaszt!

 

Kriszti

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása