esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Programajánló! Irány Badacsony!

2019. február 07. 09:36 - Esszlessz

Borbarangolás Borvacsora – 02.16. 

Hamisíthatatlan Laposa Borvacsora, ahol az ételkülönlegességekhez és a vulkanikus borokhoz most élőzene is párosul. 

Gasztrohegy hétvégék / 5. – Gasztrofarsang – 02.22-23-24. 

Variációk egy témára: ezen a hétvégén minden a fánkokról szól. Lehet cukormázas, sós, puha vagy ropogós, mindenkit garantáltan levesz a lábáról. Járjátok be a hegyet és a résztvevő 9 vendéglátóhelyet, akár a vezetett Gasztrokalandok keretében.

farsang.jpg

Pino Borvacsora a Laposa Gasztrobirtokon 03.09. 

A tavasz közeledtével érkezik a pincéből a Pino 2018-as, friss évjárata, melyet most egy exkluzív borvacsorán elsőként kóstolhattok meg a 2017-es évjárattal és a birtok legizgalmasabb borival együtt.

pino.jpg

Pi Day & Night x Divino – 03.14 

Felejtsd el a matekot, a 3,14 most a PiNO-ról szól. Találkozz a Laposa Gasztrobirtok csapatával országszerte a 7 Divino egyikében, vagy gyere kóstolni a Birtokra!

Gasztrohegy hétvégék / 6. –  03.22-23-24. 

Felszáll a füst – Végre tavasz, végre terasz! Ezen a hétvégén minden grillről és a füstökről szól majd. Járjátok be a résztvevő 9 vendéglátóhelyet és nézzétek meg nálunk a naplementét!

Gasztrohegy hétvégék / 7. – Lávakő hétvége – 04.12-13.14. 

Ezen a hétvégén kövön és roston sütünk: húsok, sajtok, zöldségek sisteregnek majd roppanósra, vagy épp puhára. Végre újra a szabadban, a legszebb hegyi teraszokon!

Apukám Világa 2017 – Évjáratbemutató és szarvasgombás borvacsora – 04.13. 

Egy ikonikus Olaszrizling és egy ikonikus alapanyag találkozása. Séfünk az Apukám Világa új évjáratához egy egészen különleges borvacsorát álmodott: ritka, hogy egy egész ételsor a szarvasgomba köré épül. Idén palackba kerül az Apukám Világa harmadik évjárata, melyet - mint mindig - édesapánk születésnapjával egy időben mutatunk be. Történetek, ízek, tradíció és új generáció együtt.

apukamvilaga.jpg

Laposa frissTavasz – 05.17-18-19. 

A frissTavasz egy igazi nagy összejövetel nyár előtt, Badacsony-imádóknak. A Laposa Gasztrobirtok minden egysége programokkal készül a hétvégére, lesz miből válogatni a birtoktúrától a koncertekig. Kötelező.

Kéknyelű 2018 x Kékszalag – Évjáratbemutató – 07.18-19-20. 

Július 18-án elstartol az 51. Kékszalag, és mint minden évben, idén is ilyenkor mutatkozik be a Laposa Kéknyelű új évjárata. Különleges ajánlatokkal és fogásokkal készülünk a Birtokon.

Laposa Szüret 2019 – Így szüretelünk mi – 09.13-14-15. 

Járd be velünk a hegyet az aljától a tetejéig és less bele a szüreti időszak minden titkába. Számunkra ez az év egyik legfontosabb és legizgalmasabb része, tarts velünk a birtokbejárásra, az üzemlátogatásra, a piknikre, a koncertekre vagy a ráérős vasárnapi ebédekre.

szuret.jpg

 

Sajtóközlemény

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása