Borbarangolás Borvacsora – 02.16.
Hamisíthatatlan Laposa Borvacsora, ahol az ételkülönlegességekhez és a vulkanikus borokhoz most élőzene is párosul.
Gasztrohegy hétvégék / 5. – Gasztrofarsang – 02.22-23-24.
Variációk egy témára: ezen a hétvégén minden a fánkokról szól. Lehet cukormázas, sós, puha vagy ropogós, mindenkit garantáltan levesz a lábáról. Járjátok be a hegyet és a résztvevő 9 vendéglátóhelyet, akár a vezetett Gasztrokalandok keretében.
Pino Borvacsora a Laposa Gasztrobirtokon 03.09.
A tavasz közeledtével érkezik a pincéből a Pino 2018-as, friss évjárata, melyet most egy exkluzív borvacsorán elsőként kóstolhattok meg a 2017-es évjárattal és a birtok legizgalmasabb borival együtt.
Pi Day & Night x Divino – 03.14
Felejtsd el a matekot, a 3,14 most a PiNO-ról szól. Találkozz a Laposa Gasztrobirtok csapatával országszerte a 7 Divino egyikében, vagy gyere kóstolni a Birtokra!
Gasztrohegy hétvégék / 6. – 03.22-23-24.
Felszáll a füst – Végre tavasz, végre terasz! Ezen a hétvégén minden grillről és a füstökről szól majd. Járjátok be a résztvevő 9 vendéglátóhelyet és nézzétek meg nálunk a naplementét!
Gasztrohegy hétvégék / 7. – Lávakő hétvége – 04.12-13.14.
Ezen a hétvégén kövön és roston sütünk: húsok, sajtok, zöldségek sisteregnek majd roppanósra, vagy épp puhára. Végre újra a szabadban, a legszebb hegyi teraszokon!
Apukám Világa 2017 – Évjáratbemutató és szarvasgombás borvacsora – 04.13.
Egy ikonikus Olaszrizling és egy ikonikus alapanyag találkozása. Séfünk az Apukám Világa új évjáratához egy egészen különleges borvacsorát álmodott: ritka, hogy egy egész ételsor a szarvasgomba köré épül. Idén palackba kerül az Apukám Világa harmadik évjárata, melyet - mint mindig - édesapánk születésnapjával egy időben mutatunk be. Történetek, ízek, tradíció és új generáció együtt.
Laposa frissTavasz – 05.17-18-19.
A frissTavasz egy igazi nagy összejövetel nyár előtt, Badacsony-imádóknak. A Laposa Gasztrobirtok minden egysége programokkal készül a hétvégére, lesz miből válogatni a birtoktúrától a koncertekig. Kötelező.
Kéknyelű 2018 x Kékszalag – Évjáratbemutató – 07.18-19-20.
Július 18-án elstartol az 51. Kékszalag, és mint minden évben, idén is ilyenkor mutatkozik be a Laposa Kéknyelű új évjárata. Különleges ajánlatokkal és fogásokkal készülünk a Birtokon.
Laposa Szüret 2019 – Így szüretelünk mi – 09.13-14-15.
Járd be velünk a hegyet az aljától a tetejéig és less bele a szüreti időszak minden titkába. Számunkra ez az év egyik legfontosabb és legizgalmasabb része, tarts velünk a birtokbejárásra, az üzemlátogatásra, a piknikre, a koncertekre vagy a ráérős vasárnapi ebédekre.
Sajtóközlemény