Ha ünnep, akkor buborékok, minél kisebbek és finomabbak, annál jobbak. Velük telt meg az évzáró poharunk koccintásra épp karácsony előtt egy héttel. Majd mindegyik varázsolt, és nem csak mosolyt az arcunkra. Szép szerkezetükkel, kifinomult világukkal méltó lezárása ennek az évnek, mely tele volt fenttel és lenttel bőven- nem fukarkodott semmiben.
Gábor kóstoló jegyzeteivel adunk ötletet a megfelelő ünnepi tétel kiválasztásához és kívánunk Nektek is áldott ünnepet és egy sokkal boldogabb Új Évet!
doc Valdobbiadene Prosecco
Gyönyörű, érett, cipó, kalács, mogyoró, püspökkenyér, panettone.
Franciacorta. Lombardia
Mélysárga. Testes. Vastag. Mély savak. Vadalma. Kemény sziklák. Szikrázik
Raventos Cava 2016.
Hagymahéj. Füstös, érett sonkás, jó egyensúly, mély háttér, elegáns izgalmak
Moet Ch Imperial Brut
Barnakenyér. Rétes. Érett camembert. Krémes. Friss pogácsa. Kicsit lomha.
Gimmonet 100% Ch.
Brutál rétegezettség. Rozskenyér. Tökmagolaj. Sütőtök. Hegyi vaj.
Gimmonet.2010. Special Club. Pincék zárt csoportja (9)
Hajnali pékség ciabattája. Rozmaring. Vastag savak. Vibráló frissesség. Nagy potenciál. Élményözön.