Most hétvégén (február 9-10-11) első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal, szervezik meg tematikus gasztro hétvégéjüket. Egy közös játékra várják Minket. Játékra ízekkel, sokszor a komfort zónán kívüli járt utak feladásával, váratlan megoldásokkal.
Heti speciális menü:
SÜLLŐ ÜVEG | BELUGA LENCSE
KESZEG PARIKÁS KUKORICALISZTBEN - hidegen, hagymákkal és zöldségekkel marinálva
FEEHÉR 'HALÁSZLÉ' (Balaton Alapanyaga 2017) - töreki bab x keszthelyi tokhal sonka, grapefruit, vanília
HARCSAPOFA BUDAPEST- boglári harcsapofa, kacsamáj szósz, lecsó textúrák, gombák, zöldborsó, édeskömény
PIROSPAPRIKA BRULÉE - törökméz, kápia lekvár, házi fahéj fagylalt
A halnapok alatt, a tematikus hal ételeink mellett, a teljes étlap elérhető.
Asztalfoglalás ajánlott! +36709474985, foglal