esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Szedd-magad 7végék a Balaton legdúsabb levendulásában! - SZENT BALÁZS-HEGYI LEVENDULÁS - Balatoncsicsó

2018. június 18. 09:30 - Esszlessz

unnamed_6.jpg
ELSŐ hétvége: június 15-16-17
MÁSODIK hétvége: június 22-23-24.
HARMADIK hétvége: június 29-30-július 1.
Tavaly hatalmas siker volt a Szent Balázs-hegyi eldugott levendulás első szüretje, idén megismétlik a "szedd magad hétvégéket", de vigyázat: hamar jött a levendula virágzás!

Dúsan virágzó levendula bokrok, pazar kilátás, grillen készült fogások csak helyi alapanyagokból, levendula fröccs, levendula szörp...Persze a panoráma sem elhanyagolható, a távolban hullámzik a Balaton, kirándulási úti célnak pedig ott van a Szent Balázs-hegyi templomrom, mindez egy csodás egész napos programot ad.

Júniusban 3 hétvégén szedd magad levendula akcióval várnak, egy 18 cm-es zacskónyi levendula 1000 Ft-ba kerül, de ha lovon vagy biciklin érkezel, kapsz egy ajándék csokrot.
Idei újdonság a levendula lepárlás bemutatója lesz, ahol az igazán türelmesek haza is vihetik a maguk által szedett virágokból készült olajat. 

Pontosan hol?
GPS koordináta: 
szélesség: 46.9154034813
hosszúság: 17.687156006
Ha szereted a levendulát, a tömeget meg nem, felejtsd el Tihanyt és látogasd meg inkább a Szent Balázs-hegyi levendulást!
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása