esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

A tavasz minden színe a Palettán

2018. április 17. 15:15 - Esszlessz

- Avagy hírek a Paletta és Bezerics Dani háza tájáról -

Bár a balatoni szezon már régen nem csak pár hónapról szól, az egyértelmű, hogy a tavasz minden balatoni vendéglátással foglalkozó számára kicsit a megújulásról is szól. A nyár közeledtével Bezerics Dani és csapatának egy része is leköltözik a Balatonra, de a budapesti Paletta híveinek így sincs okuk az aggodalomra. Míg az éttermi stafétát Danitól gyerekkori barátja, a korábban a boglári Palettát vezető, Harsány Dávid veszi át, addig mára a konyha is teljesen önjáróvá vált. A budapesti Paletta konyhafőnöke a Fire-ből is ismert Molnár Dávid lett, míg a teljes Paletta csoport executive séfje a Dérynét is megjárt Erdélyi András. Ők éppen a napokban készülnek bemutatni vadonatúj, de hamisítatlanul Palettás, „Balaton ízű” menüjüket. A Paletta célja továbbra is a Balaton bemutatása, fókuszban tartva a balatoni termelőket és az ő termékeikből készült innovatív, jellegzetesen balatoni hangulatú ételeket. Ilyen módon pedig egész évben minél több vendég számára kedvet csinálni a Balaton megismeréséhez, felfedezéséhez. Nem véletlenül lett a budapesti Paletta mottója: a Balaton Követség! 

paletta-4.jpg

Áprilisban még kizárólag hétvégente, májustól viszont minden nap balatoni reggelikkel, hétköznapokon délben komfortos déliDELI ebédekkel, esténként, valamint hétvégente pedig egész nap igazi léleksimogató bisztró fogásokkal várnak. Itt mindenki megtalálhatja a számára kedves ételt és az új menün helyet kap például a balatoni Palettákban elhíresült rántott nemesbüki Korosajt is!

paletta-7.jpg

Természetesen attól, hogy Dani nyáron a boglári központtal vezeti a balatoni helyeket, azért folyamatosan fel-fel bukkan a budapesti Palettában is, mondjuk egy jó kis szombati BBQ sütögetésre. 

..és hogy pontosan hol és mikortól találkozhatsz a Palettákkal a Balatonon? Mutatjuk a lényeget: 04.27-én nyit a Paletta Strandbisztró Siófokon, az Aranypart Camping és az Aranyparti szabadstrand metszetében, nemsokkal a vizisí pálya után. A felújítási munkálatok befejeztével május közepén nyit a boglári kikötőben a Paletta, a fonyódi kutyás fürdőhelyen pedig június elején nyit a Paletták kistestvére, a Pavilon újhullámos strandbüfé.

 

Sajtóközlemény

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása