Nőnap alkalmával Barka Áron chef és lelkes csapata különleges vacsorával kedveskedik a Hölgyeknek az Araz Étteremben.
A nőnapi borvacsora menüje:
Zonin Prosecco Brut
Skót lazac, bergamott, édes narancs, zöldborsócsíra, kumquat
Apátsági Furmint Top Selection 2012
Vajhal, rumos rózsa, édeskömény, tintahalmorzsa, csicsóka szirom, pirított mák
Polgár Chardonnay Barrique 2015
Kukoricás malac, jázmin, levendula, édesburgonya bonbon, céklapaszta
Uborka sörbet, fehércsokoládé, római kamilla
Gróf Buttler Kékfrankos 2014
Borjúfilé, mirha, pacsuli, szarvasgomba, fehérgyökérkrém, turbolya-espuma
Günzer Ördögárok 2011
Étcsokoládé ballon, jázmin, tápióka, sült eper
További infók itt.