esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Új beach food érkezett: a Pulled Ponty szendvics!

2017. február 27. 14:25 - Esszlessz

Bezerics Dani és a Paletta csapata ismét igen finomat alkotott: új beach food a piacon, vagyis mi már tudjuk, hogy mire cserélitek le a hekket és a lángost! Megérkezett a Pulled Ponty szendvics!

Lehet, hogy a nevet többször kell hallani, viszont az ízét az első után rögvest a szívedbe zárod. Emlékszel még a békebeli főzött perecre? Nos, ilyen tésztából készül a zsömle, melyben tormás házi majonéz ágyon kúszik be az off set smokerben kellemesen füstölt ponty-hasaalja, fokhagymás bébi spenóttal és ecetes lilahagymával bolondítva. Íz orgia kéremszépen.

Egy jó hideg fröccs tökéletes társa lesz, mi épp Bezerics Szexi rozét kortyoltunk hozzá, méghozzá már a 2016-osat, húúúúú, de jó lett ő is.

És hogy hol keressétek: Palettában és a Pavilonban (Keszthelyi Főnix Kikötő)!

 

Andi

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása