esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Csepeli sörömök a körúton

2017. február 14. 17:02 - Esszlessz

A héten nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a csepeli Rizmajer Sörfőzde új sörözője a József körúton, még nyitás előtt volt szerencsénk tesztelni- egy biztos: szeretni fogjátok!

Három szint, külön terem, mintabolt, meleg konyha, remek kisüzemi sörök, kedves és figyelmes kiszolgálás, mindez 350 négyzetméteren. Laza enteriőr, kellemes apró részletekkel. Nagy kedvenc az emeleten található sörcsap: külön kártya használatával magadnak csapolhatsz- elég pöpec megoldás.

A sörös szortiment izgalmas állandó és változó tételekre oszlik. Nagy favorit volt a Popcorn IPA (be kell vallanom, hogy kapcsolatunk hosszúnak ígérkezik- nagyon csúszik, remek összhang, intenzív), a lazább vonalon a konyakos meggy és a gyömbéres csoda fonta ujja köré kóstolóját. A 424 Füstös Porter: kevésbé a világom, de valóban jóféle, kóstolótársaim csak pozitívan nyilatkoztak róla.

Aztán persze ott a konyha. Jó alapanyagok. Jött a bécsi, ami nem épp kisadag, alig győztük. Sváb krumplisalátával tálalták: kötelező kipróbálni. Az étlapon lángosok, melegszendvicsek és persze az elmaradhatatlan burgerek. Baconos burger mellett döntöttünk: vigyázat, hatalmas és még annál is finomabb. Ami pedig az ár-érték arányt illeti, igen baráti. Jó lenne még pár hasonló hely a körúton, emelve így a kerület presztízsét.

Február 16.-án indul a nyitó hétvége- ugorjatok be egy sörre és egy bécsire! Asztalfoglalás ajánlott!

 

Andi

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása