esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Glass of Jazz vol. 7. I Special Edition I Egy újabb este a borok és a jazz szerelmeseinek!

2019. szeptember 30. 13:03 - Esszlessz

Hetedik állomásához érkezett a Glass of Jazz-sorozat, ahol a hazai borok és a hazai jazz zene elkötelezettjei hívei ismét átélhetik, e két dologmiért is alkot tökéletes párost. A helyszín ezúttal is a Jászai Mari tér közelében található Budapest Jazz Club, melynek koncerttermében ezúttal a Zolbert lép fel.

photocredit_by_horpaczi_david_5.jpg

Kép: Horpáczi Dávid

Az eseménysorozatot életre hívó Cult in Glass a kezdetektől fogva a zene és a gasztronómia kultúrájának ötvözésén dolgozik, mindig új platformokra helyezve azt. Projektjei között több gasztronómiai eseménysorozat található, úgy mint a PultAlól, a BorDay, a GastroFolt, az Amatőr Vak-borkóstoló Kihívás, a Glass of Comedy vagy a Glass of Jazz, amely mind közül a legnépszerűbb.

A Glass of Jazz koncepciója, hogy minden alkalommal tíz (9 boros és 1 gasztrós) kiállítót vonultat fel a Budapest Jazz Club bistro + jam session részlegében, illetve neves előadót léptet fel annak koncertteremében, és teszi mindezt élhető vendéglétszám mellett.

A sorozat főszervezője, Dávid Dániel ötlete volt, hogy a hetedik Glass of Jazz rukkoljon ki egy saját borral, és ezentúl minden évben egy újabbal. Természetesen mindig a már kiállított pincék készítik el az adott év éppen aktuális Glass of Jazz-borát; idén e felkérésnek a siklósi Joó Tamás Pincészete tett eleget, és készített egy igazán könnyű, bisztrós stílusú vörösbort. A bor az október 24-i eseményen debütál.

photocredit_by_horpaczi_david_1.jpg

Kép: Horpáczi Dávid

A 2019 október 24-i Glass of Jazz kiállítói:

  • Bortkostolunk
  • Holdvölgy Experience
  • Joó Tamás Pincészete
  • Kamocsay Ákos Prémium Borok
  • Kerekes Szőlőbirtok és Pince
  • Mörk Pincészet – Balatonakali
  • Planina Borház és Borterasz
  • Torma Pince
  • Tüske Pince
  • Kanálka

Helyszín: Budapest Jazz Club – 1133 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

Időpont: 2019.10.24. (csütörtök), 18:00-23:00

Koncert: Zolbert – 20:00 órától a koncertteremben (https://www.youtube.com/user/ZolbertMusic)

Infók itt.  

 

Sajtóközlemény

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása