esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Jardinette GasztroKlub - Többet tudnak, mint egy borvacsora KÖVETKEZŐ: Hernyák apa-fia borest

2019. március 06. 08:42 - Esszlessz

Valami mocorog Budán, újra divatja van a kényelmes borvacsoráknak, együttléteknek, beszélgetéseknek: a Jardinette egyik azon helyek közül, amik a hagyományos értelemben vett jószívű budai vendéglátást képviselik. Kálmán Zoltán és csapata a borvacsorák köré is történetet kanyarít, amolyan egész estéset. 

Az Apa-Fia tematikát folytatva március 7-én egy igazi vagány pároson, Hernyák Lacin és Tomin a sor. Az etyeki páros igazán összetartó csapatot alkot, aki volt már kinn náluk a megújult birtokon, a csodás Fűvészkertben, kóstolta Hernyák Laci "konyakját", vagy résztvett Tomi egy főzőkurzusán, az tudja, hogy borászatnál jóval több az, amit ők ott a szőlőhegyen művelnek. 

hernyak_fb_cover.jpg
Ismerjük meg családi borászatuk történetét, hogyan álltak át évekkel ezelőtt az organikus gazdálkodásra! Borászatukban bio növényvédelem mellett a komposztálásra, a megújuló energiák folyamatos bevonására, a tudatos és fenntartható energiagazdálkodásra, a környezetünk zöldítésére és vegyszermentesítésére nagy hangsúlyt helyeznek. Boraik jó értelemben vett kézműves tételek, melléjük séfünk, Csánky István fantasztikus menüsort állít össze a tökéletes ízkombináció jegyében.

További infó itt.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása