esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Bubis Ünnepet!

2018. december 21. 12:05 - Esszlessz

- őket bátran keresd a fa alá

Ha ünnep, akkor buborékok, minél kisebbek és finomabbak, annál jobbak. Velük telt meg az évzáró poharunk koccintásra épp karácsony előtt egy héttel. Majd mindegyik varázsolt, és nem csak mosolyt az arcunkra. Szép szerkezetükkel, kifinomult világukkal méltó lezárása ennek az évnek, mely tele volt fenttel és lenttel bőven- nem fukarkodott semmiben. 

Gábor kóstoló jegyzeteivel adunk ötletet a megfelelő ünnepi tétel kiválasztásához és kívánunk Nektek is áldott ünnepet és egy sokkal boldogabb Új Évet!

image2_1.jpeg

doc Valdobbiadene Prosecco

Gyönyörű, érett, cipó, kalács, mogyoró, püspökkenyér, panettone.


Franciacorta. Lombardia

Mélysárga. Testes. Vastag. Mély savak. Vadalma. Kemény sziklák. Szikrázik


Raventos Cava 2016.

Hagymahéj. Füstös, érett sonkás, jó egyensúly, mély háttér, elegáns izgalmak


Moet Ch Imperial Brut

Barnakenyér. Rétes. Érett camembert. Krémes. Friss pogácsa. Kicsit lomha.


Gimmonet 100% Ch.

Brutál rétegezettség. Rozskenyér. Tökmagolaj. Sütőtök. Hegyi vaj. 


Gimmonet.2010. Special Club. Pincék zárt csoportja (9)

Hajnali pékség ciabattája. Rozmaring. Vastag savak. Vibráló frissesség. Nagy potenciál. Élményözön.

 image1_9.jpeg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.