Szóval ahogy ők mondanák:
Hölgyek, urak!
Itten kérem szépen őrület lesz.
A Gastro-Hack utazócirkusza a május elsejei hosszú hétvégére nagy dérrel-durral lefékez a Badacsony lábánál és letáborozik a Pláne Badacsony borteraszon. Ennek eredményeképpen pedig füst lengi be a teraszt, nem is akármilyen.
A fiúk pillanatokon belül olyan eszközöket fognak majd munkára, hogy a hús adja a másikat.
Richard Nemeth beáll a pultba, hogy a legjobb badacsonyi borokat töltse, Czinege úr közben húsokat füstöl, sajtot grillez, consommét készít, a Pinter meg mindezt lefotózza. És persze a borterasz tulajdonosa, Tóth Ádám megmutatja a Badacsony legjavát. Szóval varázsolnak majd mindannyian.
Ez a pár nap a tökéletes alkalom a ráérős hedonizmusra. Reméljük, a Nap is kisüt majd hozzá!
Szóval éljen május elseje, pláne a borok és a húsok!