esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Házi Gazda 01.

2017. december 07. 14:23 - Esszlessz

Balatoni pezsgő és habzóbor nap Budapesten

Balaton a fővárosba költözött és hozott sok-sok finom buborékot is- kell ennél több így ünnepek előtt-alatt-után?

Nini:

Kedves Palettások!

Hagyományteremtő szándékkal indítjuk házi-gazda tematikus napunkat, napjainkat. Ezen alkalmakkor két állandó házi gazdánk: Tóth Ádám, a Pláne Badacsony vezetője, mint a budapesti Paletta bisztró borválogatásáért felelős borválogatója és Dániel Bezerics a Paletták tulajdonosa lát vendégül egy termelőt, akinek a termékei határozzák meg a nap tematikáját és zárásként a vacsora menetét. Az első, picit rendhagyó alkalommal a két házi - gazdánk nem pusztán egy termelőt, hanem sok - sok gazdát szeretne bemutatni. Az ünnep közeledtével hazánkban is előtérbe kerül a pezsgő fogyasztás. Ezért döntöttünk úgy, hogy egész napos habzó és pezsgő vásárt tartunk, egyúttal szeretnénk meghozni a vendégeink kedvét a gyönyörű balatoni buborékosokhoz, amiket mi egész évben előszeretettel ajánlunk és fogyasztunk is.
16990645_1481046241906648_2058365991_o.jpg
Ezen alkalomból már a déliDELI alatt pezsegni fogunk és minden ebédre érkező vendégünket szeretettel meginvitálunk egy pohárra Bezerics Dani szexi gyöngyözőborából. Ádámnál pedig egész nap kóstolgathatjátok a szebbnél szebb balatoni pezsgőket, amiket természetesen kedvezményesen meg is vásárolhattok, vagy előrendelhettek. A nap fénypontja a pezsgő vacsora, ahol a részvétel 24 főben limitált,
Érdemes tehát mihamarabb foglalni. 
Ádám a pezsgőket, Dani pedig a Peletta exclusive erre az alkalomra hangolt menüjét mutatja be.

A vacsora ára 12.400 Ft, ami a fogásokhoz kínált pezsgőket is tartalmazza.

*2 gazda* *4 fogás* *8 pezsgő*

 

További infó itt.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.