esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

Ausztrál Sunday Brunch az Arazban

2017. május 04. 11:16 - Esszlessz

Májusban első alkalommal kerül megrendezésre az Ausztrál Brunch. Vendégek olyan nem mindennapi ételkülönlegességeket kóstolhatnak meg, mint a krokodilfarok vagy a kenguru steak. Ráadásul, egy ausztrál bor is előkerül a repertoárból, ami teljessé teszi az ízélményt. Mindezt a teljes kikapcsolódás jegyében 9:00 és 12:00 között ingyenes wellness-használattal fokozzuk (wellness részlegünk házirendje alapján 6 év alatti gyermek nem használhatja a medencéket). A korlátlan ételfogyasztás mellett korlátlan italfogyasztást kínálunk a ház boraiból, a különleges Lindemans Bin 50 Shiraz 2015 ausztrál borból, szénsavas üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből és gyümölcsös, házi limonádénkból. 

Időpont: 2017. május 14., 21., 28.
12 és 15 óra között

Menüsor:

Levesek
Ausztrál sütőtökleves
Krémes tengergyümölcsei leves

Előételek
Avokádós „Vegemite” szendvicsek
Fűszeres sült Aquedella (apróhal) édes chiliszósszal 
Húspite
Ausztrál kenyér szárított paradicsommal
Saláták és hozzávalók

Főételek
Sült csirke curry mártásban és mogyoróval
Kenguru steak gyömbéres - paradicsomos sült céklával
Krokodilfarok korianderes pácban, citromos – chilis tejföllel
Marhanyak Melbourne (csípős) mártással
Füstölt, sörös sertésborda aranymazsolával

Köretek
Pikáns sült bab
Sajtos sült burgonya
Mézes kukorica
Sült spárgás rizs

Desszertek
„Lamington” kókuszkocka
Pavlova torta
Anzac keksz
Édes sült kenyér melasszal és kékáfonya raguval

További infók itt.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.