A Borganikától megszokott szuperhangulatos kivitelben Valentin napi vacsora lesz szerdán a Séfplaza Kitchenben buborékokkal, füstölt ponttyal és piros bakatorral.
Aki nem ismeri a Borganika párost azaz Pancsovay Zitát és Papliczky Gábort, meglepve nézegetheti a soron következő Borganika vacsora menüjét, amelyben olyan különlegességek kaptak helyet, mint a piros bakator, vagy az amforás cabernet sauvignon. Pedig ezeken az esteken rendre a megszokottól eltérő, kiváló érzékkel kiválasztott italok, és hozzájuk remekül illő fogások kerülnek az asztalra.
A Borganika kizárólag autentikus borokkal és kistermelői, szezonális alapanyagokkal dolgozik. Az utóbbi időben sokat kacsintgatnak a kisüzemi sörök világa felé, de a fő irány továbbra is a boroké.
Február 14-én, szerdán, a szerelmesekre hangszerelt vacsorán a Sanzon Tokaj 2016-os Habzójával lehet majd hangolódni a finomságokra, aztán a Váli Pincészet 2016-os Tabula Rasajához füstölt pontyfilé érkezik majd, langyos krumpli salátával.
Ugyancsak a könnyed vonalat viszi tovább – elvégre egy Valentin-napi vacsorán ki akarja totál teleenni magát – a Barnabás Pince 2015-ös Hárslevelűjéhez párosított kéksajt és dió, házi tésztával.
Sándor Zsolt 2015-ös Zweigeltje céklahummusszal és friss pitával lesz kísérve, a Bencze Birtok 2015-ös Piros Bakator borához pedig főételnek egy nagyszerű grillezett, érlelt mangalica karaj kerül a tányérra, gyökérzöldségekkel.
A „V-nap” zárásaként pedig minden bizonnyal mindenkit levesz majd a lábáról a csokiláva, amelyet mentás bogyós gyümölcsöntettel tálalnak, párja pedig a Bencze Cabernet Sauvignon Amfora 2015 lesz.
A vacsora férőhelyeinek száma igen limitált, de talán még van 1-2 párnak hely!
Időpont: 19 óra
A vacsora ára 11.990 Ft/fő.
Helyszín: Sefplaza Kitchen (1072 Bp., Akácfa utca 42-48., Klauzál téri vásárcsarnok 1. emelet)
Infók és foglalás: hello@borganika.hu
-sajtóközlemény