Időpont: október 21. 12.00-20.00, október 22. 12.00-20.00, október 23. 12.00-18.00
Idén az ősz garantáltan nem megy füstbe a Balatonon!
Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendezünk az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal húsokkal!
A vendégséfek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (pl.: Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.).
A kiállító éttermek mellet velünk lesznek még neves balatoni borászatok, a Pannon Egyetem Georgikon Kara és helyi termelők is, hiszen a legfontosabb célunk felhívni a figyelmet a regionális alapanyagok felhasználásának fontosságára, a vidék összefogására.
Nagyon várjuk a családokat és az egész napra maradókat, lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások, állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden mennyiségben.
konyhák és termelők:
Wine Flow és Czinege úr / Big Green Egg Magyarország ★ Tütü gasztró busz ★ Hubertus-Hof ★ Georgikon kar ★ Paletta bisztró ★ Pavilon
Korosajt Műhely ★ Laposa Borbirtok ★ Terra Pannonia / Fenyvesi Angus marhák ★ Bezerics Borház ★ Szomor mintagazdaság ★ Sörművek
programok:
BBQ piknik ★ amerikai autók ★ DJ-K ★ Rock’n’Roll koncert ★ ugrálóvár ★ borbély show
10.21. DJ Ipa
10.22. DJ Sosemvolt
Farkas Péter (Wolf Hair&Barber) / borbély show
Fegyverneky Levente és a Rocket Rollers / Rock’n’Roll koncert
10.23. DJ Ernő Piaf
További infó itt.