esszlessz- a "feneketlen" kóstolóblog

Borról hitelesen, mégis lazán

ll. Csopaki Kódex sétáló kóstoló

2017. október 05. 11:47 - Esszlessz

-sajtóközlemény

Tavaly hagyományt teremtettünk, idén ősszel újra megrendezzük a Csopaki Kódex sétáló kóstolót a környékbeli pincészetekkel, izgalmas borokkal és ehhez illeszkedő menüvel a Sáfránkert Vendéglőben. A kóstoló után mindenkit invitálunk a Guden misére a paloznaki templomba, majd a szokásos Guden buliba a Kredencbe!

KÓDEX SÉTÁLÓ KÓSTOLÓ

Október 21-én a paloznaki Szt. József Közösségi Házban (Sáfránkerttel szemben) a környékbeli pincészetek Kódex védjegyes borai sorakoznak fel, melyeket egy sétáló kóstoló keretében lehet végigkóstolni. Több évjáratot is bemutatunk és itt lesznek a legújabb Kódex bírálaton eredményesen végzet borok is.

Sétáló kóstoló: 14:00-18:00 / ára: 2000 Ft (+500 forint visszakapható pohár letét)

kodex1.jpg

KÓDEX VACSORA

A kóstoló után a Sáfránkert Vendéglő egy kifejezetten Kódex borokra hangolt menüvel készül.

Asztalfoglalás és előjegyzés a Sáfránkert telefonszámán: +36 70 624 4448

GUDEN NAP / október 21.

Guden mise 18:00-19:30 Paloznak - Római katolikus templom

Guden buli 20:30-tól / Hello Tourist Kert Balatonfüred

SZÁLLÁS

  1. Kredenc szoba-étel-ital
  2. Kenese-Völgye Villahotel http://kenesevolgye.com/

UTAZÁS:

Jocibusz: +36705579770

 

A CSOPAKI KÓDEX

A Csopaki Kódex egy független eredetvédelmi és védjegyoltalmi rendszer, melynek fókuszában Csopak és hagyományos fajtája, az olaszrizling áll. Megalkotásának célja a csopaki bor minőségének magasabb fokú védelme. A Csopaki Kódex négy pillérbe gyűjtve tartalmaz termelési előírásokat. A védjegyével ellátott boroknak az ország legszigorúbb minőség- és eredetvédelmi szabályainak kell megfelelnie.

 

További infó itt.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása